• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Poradna nebo diskuze?
Přejít na stranu  1 2 3 4 5 6 [7]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Lib
Tuesday 09 November 2004 - 16:35:28
Host
ja sem je neprevazil a jsou OK (odzkouseno az do 150ti)
Anonymous
Tuesday 09 November 2004 - 21:51:08
Host
"Dáma" by neměla zapomínat na tuning brzd a snad i podvozku. Jiank se fakt po zvýąení koní vysokého věku nedoľije. Co se 2,5 V týče, tak souhlasím, ľe to je dědek. Ale moc dobrý a ladil bych jej právě proto, ľe má velké rezervy. A nádhernou charakteristiku. A daleko lepąí spotřebu neľ natuněný čtyřválec. Nejpodstatnějąí pro spotřebu je hmotnost auta a styl jízdy. Účinnost totiľ mají spalovací motory přibliľně stejnou, dokud z nich někdo neudělá průtokové ohřívače.
veki4ever
Wednesday 10 November 2004 - 16:15:37
Host
maniac82.99.162.243 napsal ...
veki4ever81.27.192.71 napsal ...
2 Maniac:
Co pořád máą? Vľdy» jsem nic tak extra ąpatnýho neřekla! Co Ti pořád vadí? Fakt nechápu. Přiąla jsem sem jen s dotazem a vąichni se na mě hned sesypali. Zdá se mi, ľe si z mých příspěvků vybíráą jen to ąpatné a překrucujeą to v něco, co to neni. Nic ze sebe nedělám. Vąude byly smajlíky. Uľ to nebudem řeąit. Začni radąi taky přispívat s něčím rozumným, co se týká aut a nerej do mě furt.

uspěla si to byl jen takový test... Ale s těmi koněmi pod kapotou to nepřeháněj stejně se tu u nás nedá jezdit rychle.
jenom sem chtěl napsat, ľe dnes ráno sem se probudil a kouknul z okna a on sníh a já letní gumy no dojel sem v poho byla to jen taková břečka...takľe musím vyměnit letní za zimáky. mám si je nechat vyváľit po minulé zimě? poraď ľenská....




Mno, já je minulou zimu vyváľit nenechala - jen jsem přehodila kola a "napatlala" náboje a ąrouby a pak pár dní dotahovala Nějak se to mrcha povolovalo . A vąichni mi "nadávali", ľe sem to jako převáľit měla nechat. No, tak to asi letos nechám udělat. Jen mi přijde úchylný platit v pneuservisu i za to, ľe mi tam ty kola nasaděj, kdyľ to můľu udělat sama. Tak nevím, mám je tam dovézt jen v kufru?

P.S. Uľ prosím ľádné testy
A co se týče toho zvyąování výkonu a výměn motoru atd: ®e se musí pak "túnit" i převodovka, brzdy, podvozek atd je snad jasný. I kdyľ znám takový magory, co do toho nejslabąího benzínovýho Golfa 2 (bohuľel nevím, co se tam dávalo za objem) namontovali Verunu a nechali tam ty malinkatý brzdičky... no, co na to říct. Takovej magor fak nejsem, věřte.
LarryE
Thursday 11 November 2004 - 09:06:00
Uživatel #192
Registrován: Friday 12 March 2004 - 15:07:36
Příspěvků: 217
4veki:..jestliľe neházely,nevidim důvod,proč je převaľovat-pokud byly správně uskladněné.Nejdřív bych to projel a pak se uvidí,můľeą na tom jen uąetřit.

LarryE
Chibama se človjek učý
Přejít na stranu  1 2 3 4 5 6 [7]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1807 sec,0.1303 z toho dotazů.