• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
bacha na mráz !
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
tom
Monday 21 February 2005 - 15:29:32
Host
Jak to namrzne, tak to klouľe. Člověk něco slyąí stokrát, ale stejně se nepoučí - takľe chce to váľně p o m a l u. Ani velmi dobře sedící vectra není vąemocná. Naątěstí to odnesly jen svodidla a auto, takľe neľ mi dají vectru zase dokupy, můľu alespoň po svých - nicméně to bude určitě mnohem pomaleji, neľ i ta nejpomalejąí opatrná jízda. Na namrzlý silnici váľně není kam spěchat !!! Tom.
Anonymní
Wednesday 23 February 2005 - 06:04:56
Host
No Tome, to jsi mě překvapil. Koupila jsem si teď Opel Vectra 1.6i, 16V, 97 rok a má z toho auta pocit, ľe snad drľí stopu, jako by bylo přilepené. Jela jsem uľ na takové "sklince", ľe kdyľ jsem vystoupila z auta, musela jsem se ho drľet, abych si pořádně nenabila, ale auto jelo jako by nic. I přes velké mnoľství sněhu vľdycky jelo úľasně, ani se nehlo. Můľeą mi napsat, jakou rychlostí si jel a jestli jsi třeba zazmatkoval při smyku nebo co se stalo? Jezdím v autě se synem a tak bych byla raději připravená. Ale jinak díky za upozornění, protoľe opatrnosti není nikdy dost.

Ascona
riwal
Wednesday 23 February 2005 - 09:46:12
Host
Nechci vás zklamat, ale VeBe zrovna optimální podvozek nemá, hlavně v zatáčkách se prudce můľe z měnit z nedotáčivého na přetáčivý, tak bacha a obzvláątě to platí pro Caravan. Něco jiného je samozřejmě předělaný sportovní podvozek na kvalitních gumách.
Ascona
Wednesday 23 February 2005 - 09:55:24
Host
No tak to jsem troąku v ąoku! Nemám sice jeątě takové zkuąenosti s VeBe, ale připadá mi, ľe se drľí velice dobře. No nic. Vyzkouąíme, uvidíme. Ale kaľdopádně díky za upozornění.
JohNek
Wednesday 23 February 2005 - 09:55:51
Host
Souhlas s riwalem. Taky si myslim, ľe podvozek VeBe není ľádný zázrak, ale zaľil jsem i horąí. (např. na Octavce).
Ascona
Wednesday 23 February 2005 - 10:10:26
Host
Troąičku začínám být v ąoku. Můľete mi napsat alespoň nějakou výhodu VeBe Kdyľ jsme jí vybírali, tak jsme si byli jisti, ľe to je ten správný vůz Například ve srovnání s Octavkou je mnohem lepąí, méně závad, větąí bezpečnost, v podstatě Octavku jako ojetinu moc nedoporučují kupovat. VeBe se řadí do střední třídy, je to velký vůz a za ty prachy docela dost muziky.
riwal
Wednesday 23 February 2005 - 10:18:07
Host
Nebuď v ąoku - VeBe je opravdu dobrá kára, jen jsem chtěl upozornit na to, ľe na silnici nedrľí jako přibitá, ale to ľádné takové auto. Mám VeBe Caravan skoro dva roky a jsem maximálně spokojen a to jsem měl kde co. No ale Mazda 626 GTI, která měla kola prakticky přivařený a byla vysoká na krabičku cigaret holt seděla proti VeBe jak přibitá, akorát holky s velkejma prsama si stěľovaly.
Ascona
Wednesday 23 February 2005 - 10:27:31
Host
Tak teď nevím jak si to mám přebrat. Ta Vectra se se mnou v zatáčkách opravdu ani nehne, sakra, to jsem asi na tom hodně ąpatně
riwal
Wednesday 23 February 2005 - 10:33:42
Host
Néé myslel jsem, ľe ta Mazda měla tvrdý pérování, takľe holt setrvačnost a zemská přitaľlivost......
VeBe sedí dobře, ale kdyľ to do zatáčky střihneą moc, tak se můľe stát, ľe se její chování změní a začne se přetáčet, ale k tomu asi v normálním provozu nedojde, teda pokud nejseą závodník. Znám i takový holky.
tom
Thursday 24 February 2005 - 07:14:24
Host
... Vectra sedí na mrazu velmi dobře v porovnání s jinými auty (obzvláą» právě sportovní verze), ale to neznemaná, ľe bude sedět za vąech okolností. Právě ten pocit, ľe sedí velmi dobře, postupně člověka dovede k blbému omylu, ľe můľe zkouąet víc a víc, coľ se samozřejmě nemusí vyplatit, vľdycky existuje nějaká mez. Nicméně i v tom symku si vectra vedla celkem obstojně a dala se jakľ takľ uřídit - svodidla jsem vybral dobrovolně potom, co mě smyk vyhodil do prostisměru před protijedoucí auta...
Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1808 sec,0.1368 z toho dotazů.