• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Corsa :: CORSA - COMBO :: Corsa - Combo ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
zapalovací svíčky...
Přejít na stranu  1 [2] 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Yper
Wednesday 23 May 2007 - 11:57:50 Citovat
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Obecně lze napsaet, že dav je pako na entou. Dav je lůza, která jinak nenajde odvahu se projevit a proto volí většinu, za kterou se vždy bezpečně schová.
Někdy logiku davu nechápu. Je 18 let po revoluci a někteří lidé se chovají jako dementi. To paušalizování, že vše co je České, že je špatné, mne tedy bere!
Pochopil bych takové jednání u starších lidí, ale u mladších to nejsem schopen tolerovat.
Svíčky Brisk jsou dnes jedny z nejlepších výrobků, které lze do aut koupit. Jsou tak dobré, že před několika lety dokonce vyhrály konkurz jako prvovýrobek do vozů Lamborghini.
Někalikabodvé jiskřiště nebo dokonce prstencové jiskřiště, které Brisk zavedl, je vůbec špička.
Oproti nim jsou NGK a Bosch obyčejné spotřební zboží!

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Tlumex
Wednesday 23 May 2007 - 12:07:10 Citovat
Host
daf vola po NGK a ja jezdim na LPG svicky Brisk silver maximalni spokojenost cena 90kc menim je jednou za rok po ujeti zhruba 25tisic a neni jeden jediny problem! zkousel jsem i Bosh dvobodove na LPG ale po 7 tisicich uz byly k nicemu!
cors.swing
Thursday 24 May 2007 - 00:19:04 Citovat
Host
to je sice možné..že brisk sou extratřída,ale mám spoustu znamejch co jezděj rally soutěže i když jen na nižších ůrovních,ale nikdo z nich by si brisk do auta nedal.to teda sorry kámo..to už raději volej bošky či champion...to jsi vedle jak ta jedle..a si supr když kvůli názoru na blbou svíčku všechny hodíš do jednoho pytle s komančema..administrátor jak sviňa..to se musí nechat __; chtěl sem jen vědět názor oplistů na svém místě na svíčky do corsy nic víc ..nic míň.ahoj
qpc
Thursday 24 May 2007 - 01:10:17 Citovat
když Bůh škádlil peklo,vymyslel i500
Uživatel #255
Registrován: Monday 20 September 2004 - 16:39:01
Příspěvků: 5329
cors.swing: vůbec nechápu,proč se do Ypera tak navážíš,řekl na danou věc svuj názor ,stejně jako my ostatní.Každej člověk má jiné zkušenosti,to samé třeba s olejem,benzinem,pneumatikama.měl pravdu,že BRISK zaváděl nová revoluční řešení(krhové jiskřiště a pod.) a opravdu vyhrál konkurs u Navy lamborghini..
Já ti doporučoval NGK,jelikož je používám a nikdy jsem s nima neřešil jedninej problém,navíc je opravdu doporučujou a po několika diskusích na různejch OPEL foréch je to asi slušná volba.
Pokud teda tolik dáš na ty známé,co závoděj,tak si nech doporučit a je to,proto ještě nemusíš nikoho kamenovat...A to,že je YPER administrátor neznamená,že je to JINEJ člověk,jen pomáhá s organizací klubu,stránek,čištění spamu a podobné...
pokud bys někdy potřeboval něco o oleji,benzinu ,naftě,turbech,asi by ses divil,kolik toho člověk může vědět,ale ty jsi asi moc hrr.. __;

[ Upraveno Thursday 24 May 2007 - 01:12:27 ]

Odkaz Astra-H OPC

Odkaz i500.html

Na peklo se zvoní tlačítkem "SPORT".

Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoníš.....


Martas_
Thursday 24 May 2007 - 06:17:06 Citovat
Host
cors.swing napsal ...

to je sice možné..že brisk sou extratřída,ale mám spoustu znamejch co jezděj rally soutěže i když jen na nižších ůrovních,ale nikdo z nich by si brisk do auta nedal.


Proc se tedy ptas tady, zrejme s tou Corsou chces zavodit, tak si tam dej to co ti coporucuji kamaradi zavodnici a neprskej, kdyz ti nekdo doporuci neco jineho nez oni. A pokud te zajima co je predepsano koukni se do manualu.
Yper
Thursday 24 May 2007 - 08:28:34 Citovat
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
No, nechtěl jsem původně reagovat, ale nedalo mi to.

2 corsa.sving: hodil jsi sem dotaz a už dopředu jsi se vyjádřil doslovně takto: "když pominu katastrofický Brisk tábor..jaké byste mi doporučili svíčky do corsy r.v.1995...motor C12NZ..obsah 1,2...33kW,díky "
Takže ty už dopředu předjímáš svým vyjádřením, že Brisk je katastrofický, aniž by jsi jej zkusil a aniž by jsi se o kvalitě svíček vyráběných touto firmou nějak přesvědčil. Vzápětí argumentuješ názorem svých kamarádů, závodníků, kteří by si tyto svíčky do svých závodních aut nedali. Když už máš takto vyhraněný názor, tak proč se ptáš? Když už se chceš podle někoho řídit, tak si ověř, kolik závodů s těmi jimi doporučovanými svíčkami absolvují. Každý, kdo opravdu závodí, ti řekne, že jedna sada svíček, jeden závod!
Ty snad ale nemáš závodní auto. Ty máš snad obyčejného cesťáka a tvá volba by měla vycházet z kompromisu - cena versus užitná hodnota.
Navíc hlášku o davu jsi nenapsal ty, ale můj kamarád VGT. Já jen reagoval na tohle, protože s davem jsem se ve svém životě setkal už několikrát a nikdy jsem z něj neměl dorý pocit. Dokonce mne do davu jednou chtěli po revoluci naverbovat a využít, ale zhledem k tomu, že jsem vždy dokázal říci naplno své názory, tak jsem neměl potřebu se za dav schovávat takříkajíc post revolucion a kopat do živých mrtvol.
Proto jsem reagoval na dav a skutečně mi vadí, když někdo dopředu odsuzuje kohokoliv, byť by to byla f.Brisk Tábor.
Nijak jsem se do tebe však nenavážel a neměl jsem to ani v úmyslu, ale sám jsi mne přesvědčil, že nejsi velikým příznivcem tolerance. Už tě vidím, jak běháš mezi tímto serverem a svými kamarády závodníky a konzultuješ vše, co zde bylo napsáno a také už slyším jejich názory! ?lola

2 Ostatní: ..díky za podporu.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
cors.swing
Friday 25 May 2007 - 00:39:24 Citovat
Host
takže ........nikoho sem zde nepálkoval,ale chtěl sem názor oplistů-odborníků..protože jak již trošku sarkasticky kolega podotkl"snad mi musej stačit slova mých přátel závodníků".....tolerantní sem a se svíčkami brisk mám nepěknou zkušenost..proto jsem to vyventiloval viz výše...nepřipadám si jako závodník,ale zajímalo by mě jakej byste měli názor na dané svíčky od brisku vy..kdybyste je měnily jako já ..proto sem podal dotaz,ale když mi někdo napíše toto:Obecně lze napsaet, že dav je pako na entou. Dav je lůza, která jinak nenajde odvahu se projevit a proto volí většinu, za kterou se vždy bezpečně schová.
Někdy logiku davu nechápu. Je 18 let po revoluci a někteří lidé se chovají jako dementi. To paušalizování, že vše co je České, že je špatné, mne tedy bere!
Pochopil bych takové jednání u starších lidí, ale u mladších to nejsem schopen tolerovat.
,tak na to musím reagovat tak jak sem reagoval..apropos byl sem na pal testu..a brisky bohužel pro vaše ega sou pro mě asi největší shity..pardon...zvolím NGK,ale jinak sem čech jak poleno anebo jinak: když ze sady svíček po najetí necelých sta kilometrů neprojdou testem tři/toto se mi stalo dvakrát po sobě a svíčky sem nekupoval u vietnamců,ale ve dvou obchodech které nemají spolu nic společného,takže smůlu že bych natrefil na špatnou dodávku předem vylučuji.. tak asi není něco v pořádku proto sem psal katastrofický brisk tábor,ale co člověk to názor..ahoj
Anonymní
Friday 25 May 2007 - 01:02:18 Citovat
Host
yper..asi si musíš myslet že jsem pěkný bezmozek..viz tvůj poslední odstavec o lítání mezi servrem a mými známými...hmmm..Je 18 let po revoluci a někteří lidé se chovají jako dementi./tvoje první hloupá narážka/ to se člověk na fóru o autech nemůže podělit o špatnou zkušenost?..já jen že tady byla řeč o toleranci a ty zde spíš jen poučuješ a hraješ si na velkého čecha,ale přitom máš finskej mobil a německý auto a děkuješ davu že se tě zastal..
z0diaC
Tuesday 10 July 2007 - 09:09:49 Citovat
Host
já dal do 1.0 12V ´99 Beru Ultra-X a v pohodě ... jsou to myslim 3-bodové svíčky ... číslo už z hlavy nevím ....
ttoommaass
Tuesday 10 July 2007 - 09:25:54 Citovat
Host
Koukam, ze se nam debata trosku zvrhla.
Tak snad nebude tak zle, ne?

Ja tedy pouzivam JEDINE BRISK, konkretne Premium DR15ZC.
Svicky s kruhovym jiskristem, bez elektrod. Motor je mnohem klidnejsi, tissi, akcelerace pri nizssich otackach je pruznejsi. Zkratka zadne jine svicky uz do auta nechci.

Vyzkousel jsem i tribodove Bosch, ale autu se pri zaple klime moc nechtelo jet, cukalo a lehce mi kolisali otacky na volnobeh, tak ted lezi v krabici pro strycka Prihodu.

Takze jak uz zde po nekolikate pisu, za malo penez (150,-Kč) hodne muziky.

Tom
VB 96
X20XEV
272500km

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 [2] 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2131 sec,0.1584 z toho dotazů.