• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra Hi-Fi
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
FM Transmitter + rádio
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
LakyLee
Friday 02 March 2007 - 09:10:27 Citovat
Host
Zdravím všechny,

jak z předmětu dotazu vyplývá, uvažuji o propojení rádia Philips Car 400 s nějakým FM Transmitterem tak, abych mohl poslouchat v autě i mp3. Zajímá mne, jestli někdo z vás má s příjmem přes FM Transmitter jakékoliv zkušenosti a především jaká je kvalita výsledného zvuku? Někde jsem se dočetl, že v porovnání s kvalitou klasického FM rádia je to o dost horší, chybí buď výšky nebo naopak basy a někdy se stává, že hlavně ve městech rádio na stejné frekvenci "přebije" vysílání přes modulátor. Vážně uvažuji o Transmitteru Emgeton a zároveň bych chtěl vědět, zda po zapojení zařízení přes zapalovací konektor nebude toto vadit při řazení rychlostí - zkrátka, zda tam je dostatek místa?

Mám ještě jednu podotázku. Všechny naladěné rádiové stanice na rádiu se chovají korektně, akorát v jednom případě po stisku jedné předvolby začne stanice hrát a po cca 5 vteřinách hrát přestane a na panelu se objeví nápis SEARCH (bydlím ve měste, s kvalitou signálu této stanice není nejmenší problém). Nevíte čím by to mohlo být?

Díky za případné rady.
Martas
Friday 02 March 2007 - 09:26:44 Citovat
Host
Funguje to bez problem s kvalitou jakou umoznuje FM prijem (proste kvalitu jako z CD prehravace z toho nedostanes), jiny problem je ze provozovanim tohoto zarizeni se dostava provozovatel do konfliktu se zakonem, nebot tato zarizeni vysilaji by nepatrnym vykonem na neverejnych, tedy pro vysilani zakazanych kmitoctech a takoveto zarizeni u nas nemuze ziskat homologaci.

Co se te stanice tyce memas u ni navoleno TP nebo Regional a diky slabsimu signalu hleda silnejsi ?

A ohledne razeni nepises zda mas VeA nebo VeBe pripadne VeCe, zapalovac je pokazde malicko jinde ale razeni by zarizeni nemelo prekazet v zadnem z modelu.
radek28
Saturday 03 March 2007 - 11:58:58 Citovat
Host
no taky jsem o tom uvažoval ale záhy jsem to ihned zavrhl po přečtení zkušeností uživatelů(spíše neuživatelů) co si to koupily.pěkná myšlenka ale realita je jinde-zatím
kptr
Sunday 04 March 2007 - 18:20:02 Citovat
Host
Zdravím,
já to vyzkoušel ve svém Oplu a byl jsem naprosto zklamaný kvalitou. Mělo to ořezané výšky a hloubky taky nic moc. Podle mě je to zbytečná investice pro toho. kdo si potrpí na kvalitu poslechu.
Jinak s umístěním v zapalovači nejsou problémy (VB 96).
kratein
Monday 05 March 2007 - 15:55:10 Citovat
Host
já si ho pořídil do Omegy rádio Car 500 ale kvalita ni moc čekal jsem od toho víc.
Greeen
Saturday 10 March 2007 - 11:04:56 Citovat
Host
Mám stejné rádio ve sve OB a používám kazetový adaptér pøipojený na mp3 pøehrávaè. Kvalita ucházející, ale je nutné pohrát si s naladìním basù a výšek. Cena cca 100 kè
maxim
Saturday 10 March 2007 - 15:20:50 Citovat
Host
taky pouzivam redukcni kazetu na kterou mam napojenou nokii 6230 s gigovou pametovou kartou-na cd to nema, ale zase je to porad lepsi nez kazeta. A zaroven mi to slouzi jako handsfree:-) cena cca 150;-)

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1366 sec,0.1061 z toho dotazů.