• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra ostatní
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Přísady+výfuk
Přejít na stranu  1 [2]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
riwal
Wednesday 12 January 2005 - 06:46:09
Host
Já myslim, ľe to máte jedno, otázka je jenom cena - stejně je to vąechno stejný a z 99% to obsahuje ropnej petrolej, jo a kdyľ to odstraňuje vodu, tak je tam taky líh - jo jo, je to hrozná věda.
Yper
Wednesday 12 January 2005 - 09:06:29
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Ne ne Riwi, v případě aditiv do nafty, a bude to asi stejné i u aditiva pro benzín, se jedná o minimálně 70ti% základ aditiv s přídavkem rozpouątědla-petrolej či benzín. Nakonec kdyľ plechovku otevřeą, tak kapalina v ní je hustá. Proto pro lepąí rozmíchávání v nádrľi doporučuji vąem minimálně 1/2 aľ 2/3 odlít někam a uschovat a zbytek v plechovce naředit palivem, pro které je aditivum určeno.Lépe se pak po nadávkování do nádrľe spojí s palivem, které tankujete pistolí od stojanu. Proti vodě je asi nejlepąí preventivní způsob natankovat nádrľ a vyjet ji k rezervě a pak znovu tankovat. Samozřejmě, ľe to stále nejde, ale obecně to tak platí. Pokud začne motor cukat, protoľe je tam voda, tak ověřený způsob je koupit lahev denaturovaného ethylalkoholu, nadávkovat tam třeba i půl litru a dotankovat novým palivem. Je zbytečné kupovat "zaručené" přípravky u pump, protoľe je to to samé, ale podstatně draľąí. Denaturák se dá koupit v kaľdé drogerii s barvami a laky. Rozhodně nikomu nedoporučuji proti vodě dávat do jakéhokoliv paliva methylalkohol, protoľe ten palivo s vodou rozrazí na mléčnou kapalinu a to se pak musí dát do čirého stavu zase jen ethylalkoholem, ale ve větąím mnoľství. Jen ehylalkohol se dokáľe chovat jako polárně nepolární kapalina - tj. rozpustný v polární kapalině - voda(a naopak) a v nepolární kapalině-organická (uhlovodíková)paliva.
Bishopa neznám a ani se o něj nijak valně nezajímám, ale ve Vectra sekci je můj příspěvek na Xeramic a tam někdo dával odkazy na nějakého kritika různých přípravků, který vąechny sepsul, ale pak se pochvalně vyjadřoval o přípravcích od Bishopa a pokud si je objednáte jeho jménem (atp.) tak ľe budete mít slevu - asi je dealerem!?

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Přejít na stranu  1 [2]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1489 sec,0.1230 z toho dotazů.