• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Vsechno se sere!!!
Přejít na stranu  1 [2] 3
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Honza K.
Thursday 06 January 2005 - 01:51:29
Host
Světlo pod autem? Odebrat OTP a provozovatele hospitalizovat - studené/horké střiky a ľádnou marihuanu. Pak psychotesty.
riwal
Thursday 06 January 2005 - 07:23:13
Host
Hmm tady se to rozjelo já bych ty svítiče rovnou popravil
drb
Thursday 06 January 2005 - 16:00:32
Host
Se ti nedivim, ze se to sere. Podsvicenej podvozek muze mit na aute jenom naprostej kreten!!!
Tomáą
Thursday 06 January 2005 - 22:12:09
Host
Moje řeč. Nejdřív bych jim nechal udělat zkouąky z vyhláąky 50/78Sb., aby vůbec věděli do čeho se pouątí, a pak bych je pustil k elektrice. Jenľe pak by se jim do toho nechtělo ))) A argument, ľe baterka dává 12V asi neprojde při tom, jak trvdý napájecí zrdoj to je a jaký proudový odběr dokáľe zajistit. Jakékoli neautorizované zásahy do elektriky vozidla zavání krchovem. A vystavovat podvozek auta taky nemusím...Kdyľ někdo bude chtít, tak vám zruąí elektriku takového auta jenom tím, ľesi pohraje s vaąím Las Vegas pod autem....za 10 sekund nemá co dělat a vy pak s čím jezdit. Taková pozvánka - pojď a vyzkratuj mi to.
riwal
Friday 07 January 2005 - 07:09:47
Host
Tak jsem se to snaľil hodit do lehčí nóty, ale jak to tu čtu, jste jak svatá inkvizice. Myslím, ľe PanVectra chtěl rozumnou radu a ne se dozvědět to, ľe má auto srazit ze skály napsat dopis na rozloučenou s tím, ľe je úplnej kretén a nemoh s tím ľít a pak tu sebevraľdu spáchat.
Za prvé v původním příspěvku není nic o tom jestli ty úpravy dělal profik nebo ne - tuto nejistotu jsem tam vnes já v odpovědi.
Za druhé jsem viděl spoustu aut s vkusným ligth tuningem - ale samo musí na to bejt kára a musí to být udělaný s vkusem a kvalitně.
A za třetí - kaľdý dělá co se mu líbí - proti gustu ľádnej dyąputát.
Yper
Friday 07 January 2005 - 13:42:03
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Chlapci chlapci a dámo, Riwi má naprostou pravdu. Tohle je poradna a krom jiného to má druhořadě také fungovat tak, ľe "dobří holubi se vracejí na místo", t.j. ľe to slouľí i jako nábor nových členů a sympatizantů značky Opel. Pokud se tady budeme naváľet do těch, co tohle mají, pak si o nás mohou někteří zcela oprávněně myslet, ľe jsme akorát tak parta nafoukaných buzíků.
"PanVectra" se přiznal ľe to tam takhle má a poľádal o radu. Taktně se mu mělo vysvětlit, ľe to vąechno, co tam má, je spíą na závadu, neľ k uľitku a ľe jediná moľnost je vąe odpojit a zjistit, zda závada bude přetrvávat.Pokud zmizí, tak postupně vąe připojovat dokud se opět neprojeví a tím pádem jsem vylučovací metodou přiąel na toho zakopaného psa!
Jinak alarm Jablotron není ľádný zázrak a má spoustu poruch a nemyslím tím jen to, ľe detekuje i okolo projíľdějící auta. Kvakva, kvakvakvakva!
Také bych ti doporučoval vąechny pojistky, kontakty, a mikrospínače (myslím otevření dveří) a vąechny kontakty ukostření i ve světlech vzadu, prostříknout kontaktolem - i povolit a utáhnout.
Jinak se skutečně zamysli nad tím, zda tam chceą mít vąe to, co tam máą. Obecně Vectra je více konzervativní auto neľ spor»ák a některá vylepąení ji mohou vzhledově ąkodit.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
PanVectra
Friday 07 January 2005 - 14:58:54
Host
Diky Riwimu a Yperovi. jinak zbytek me tu jen soudi nez radi... vse sem si zapojoval sam, ale tak uplny amater zas nejsem si mysim. vse fungovalo bezchybne temer rok. a nejsem blazen, abych neco pripojoval bez pojistek primo na baterku. podsviceni je zvlast napojene pres pojistku a vse ostatni na interierovou el. instalaci. Kabely zapajene, zaizolovane atd. A uz sem nasel vylucovaci metodou pravdepodobnou pricinu: nove autoradio. Kdyz ho odpojim, vse ready. Kdyz ho zapojim, zacne chrcet ten zadni reprak. asi to bude chtit natahnout nove kabely k reprakum. Kudy sou vedeny? A jestli vas tu muzu jeste poprosit o radu, tak co mam delat s tou podtlakovou hadici v tom motoru?
jinak vsem dekuji za nazor.
drb
Friday 07 January 2005 - 14:59:04
Host
nu ja jsem mel za to, ze jsem mu to vysvetlil celkem rozumne.:))
benji
Friday 07 January 2005 - 15:10:22
Host
2 Riwal+Yper: Protoľe a priori nejsem vztahovačnej, budu si i nadále myslet, ľe vaąe kritika se mě netýká
Ano, zhřeąil jsem tím, ľe jsem ten svítící nesmysl pod autem nazval hovadinou, ale je to můj názor, na který mám právo a trvám na něm.
Moje rada byla - prověřit vąechny kabely, protoľe tam někde bude zkrat (ne vyměnit auto )
Jen tak mimochodem - u Vectry A skoro 12 let staré v aktuální hodnotě okolo 50-60tis podle stavu lze s vysokou mírou pravděpodobnosti předpokládat, ľe "tuningové" osvětlení nedělala renomovaná firma s atestama - moľná by to totiľ bylo draľąí neľ to auto. Nekritizuju, nepovyąuju se proto, ľe mám auto mladąí - prostě jen konstatuju fakta.
Ty daląí citové výlevy ohledně baterkového proudu jsem napsal, protoľe opravdu existuje nemalá část lidí, která si myslí, ľe 12V v autě je jenom o trochu víc něľ 9V plochá baterka, kterou doma olizují jazykem, a tudíą se nemůľe nic stát, kdyľ na ní připojí jakýkoliv svítící nesmysl. Pouze jsem se pokouąel argumentama přesvědčit o tom, ľe je to trochu jinak a to není vůbec ľádná prdel.
Pokud to přiměje by» jednoho člověka k zamyąlení nad tím, jak zprasenou elektriku na svém autě má a ľe by s tím měl něco udělat (třeba alespoň to oąetřit pojistkou) dřív, neľ auto vyhoří, pak to splnilo účel.
riwal
Friday 07 January 2005 - 20:36:26
Host
Jasně, tak se uklidníme - vąichni jsme to mysleli dobře, takľe je vąechno OK. Autobaterie je jasně tvrdý proudový zdroj a tudíľ nebezpečný schopný tavit plech a cokoli podpálit při nesprávnym zapojení - to je jasný. Zapojení instalace nemusí dělat renomovaná firma ale odborník s patřičnym vzdělánim a zkuąenostmi - samo, ľe jiná věc je pojiątění, kdyľ auto shoří a jsou tam udělány neautorizované zásahy do elektroinstalace.
Na druhou stranu kdyľ se podívám na ty music hally co maj lidi v autě o 400-800W a k tomu jeątě větąinou nad nádrľí. Jako slaboproudař to sice obdivuju, ale taky mě to děsí.
Přejít na stranu  1 [2] 3  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1444 sec,0.1114 z toho dotazů.