• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra motor
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
zahrati motoru, termostat , výměna , funkce , hodnoty .....
Přejít na stranu  1 2 3 ... 18 19 [20]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
Devastator
Friday 15 January 2010 - 08:50:13 Citovat
Host
Mám podobný problém jako kolega ZmrzlyvOplu v jiném zdejším teplotním vláknu. Jak mám potom rozumět tomu když jsem letos v mrazech táhl známému auto na laně asi 35Km kopec nekopec, tak mi teplota podle teploměru nevylezla na víc jak cca 70°C, sice to topilo, ale nic moc přesvědčivého a když jsem dojel domů, tak chladič a hadice od chladiče byly studené jako když jsem odjížděl. Termostat jsem měl několikrát venku a taky jsem ho zkoušel na propustnost , vše je OK. Jo jinak mám VectruB 99, 2,0 Di 16V což je stejný motor jako popisuje kolega v jiném vláknu. Proč motor nevytvořil s takovou zátěží jakou je auto na laně dostatek tepla, že by styl jízdy, jeli jsme z kopce a do kopce jsme tlačili??? Přiznejme si, že někde němečtí soudruzi udělali chybu a zlaté české ručičky neví kde. Vysvětlení o stylu jízdy a zatížení motoru možná sežere dvacetiletý nezkušený mladík sedící u PC který má první auto v životě, ale mi toto nestačí. Ale štve mně to taky, už jsem toho přečetl spoustu a vidím, že jsou lidi kteří problémy mají a jsou takoví kteří nemají. Pokud bych se měl smířit s tím co píše spousta lidí jako třeba Csala, tak některá skupina kecá. Jelikož problémy tohoto rázu mám, tak pak nevím. Za svůj život jsem vystřídal desítky aut, ale takto stupidně se ještě nechovalo žádné a naftové už tím tuplem. Závidím lidem co mají problém s přehřívajícím se motorem.
Martas
Friday 15 January 2010 - 10:49:56 Citovat
Host
Ja osobne zavidim lidem kteri slepe veri tomu co jim ukazuje budik na pristrojovce, ten je ciste orientacni (jestli ukazuje 60 nebo 80 neni prilis prukazne), to ze naftove motory se zahrivaji oproti benzinovym podstatne dele je bohuzel realita (ne jenom u opelu) ...
focus
Sunday 09 October 2011 - 15:24:05 Citovat
Host
Caw. Mám astru 1.6 a pravdepodobně problé s otevřeným termostatem. Chci se zeptat, jakým zpusobem se dá vyměnit? Jde to normálně, nebo jak jsem se nekde docetl, musím k tomu sundat i rozvody?

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 2 3 ... 18 19 [20]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1651 sec,0.1357 z toho dotazů.