• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra motor
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
olejovy prusak na hadici do sani?
Přejít na stranu  1 [2]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Lib
Tuesday 02 November 2004 - 19:51:31
Host
ale jooo ... ja jen ze sem byl posunutej Tohle me nenapadlo. Musim se jeste moc ucit, moooc ucit (jeste ze me neperou v pervolu nebo jak ta priblba reklama je ) Ale pravdou je, ze je to tam bezne zasrany jak jetel, ja to cistil spolu s klapkou nekdy na jare ...
fist
Tuesday 02 November 2004 - 20:53:36
Host
Heh, to sem netusil, ze skoro rozepru liba s riwalem Ale dik za info, opravdu ta hadice je mekka jako ta moje kdyz se leknu :-] Mam shanet origo, nebo mam uriznout ze zaparkovanyho autobusu? A co za cistidlo si to nalil do oleje a co to stoji? Ted budu olej menit.
riwal
Tuesday 02 November 2004 - 21:02:14
Host
Naąí rozepře se nelekej jsme otrlí a to je naąe normální ąkádlení - kdyľ Lib nezná svoje auto, cóóó ?

Tu hadici bych řeąil origo nebo i z jiného auta, ale určenou k tomu účelu, protoľe je tepelně i chemicky namáhaná (sám vidíą jak dopadla ta původní), takľe zahradní hadici na vodu bych tam určitě nedal.

Dal jsem tam čistič hydroątel od Wynns - Odkaz pokud to nemaj v internetovym obchodě, tak jim napią maila, protoľe ten přípravek je z řady profi a neprodává se běľně. Jinak ti ho můľu sehnat, ale bude to na dlouhý lokty s dodávkou i s předávkou.
Lib
Tuesday 02 November 2004 - 21:22:18
Host
ja ti dam ze neznam svoje auto az ti budou ventily cvakat strachy! No jasne ze neznam do detailu Musim pockat az si projde nemocema a pak ho mozna poznam
.
PS: zapomnel jsi dodat ze ja sem navic tvrdohlava palice takze vymlatit ze me priznani chyby ... to se radeji budu rezat do krve ze to byla spatna otazka, ne ze sem dal spatnou odpoved hehe ... takovej blbej zbyk z jednani se zakaznikama
[ Edited Tue Nov 02 2004, 09:28PM ]
riwal
Wednesday 03 November 2004 - 07:00:12
Host
Pravda, pravda co si zákazník výslovně písemně neobjednal, tak to se neudělalo a blbosti se musej rozmluvit. Jo to znám, tím se taky ľivím, akorát mám vnitřní zákazníky.
Lib
Wednesday 03 November 2004 - 09:22:03
Host
no vylozene se tim nezivim, ale kdyz uz to nastane, je to hruza
Yper
Wednesday 03 November 2004 - 12:36:27
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
2fist:Jak psali ti nahoře - na přívod vzduchu do motoru je napojeno odsávání hlavy, kde je vačka a dříky ventilů. Vľdy dojde k tomu, ľe olejová mlha je nasáta do sacího potrubí.Jde jen o to, kolik ti tam toho projde - zda se ti neztrácí olej více neľ uvádí příručka auta. Tahle hlava se můľe tlakovat v důsledku netěsných vodítek výfukových ventilů a Gufer na nich. Guma stárne, ztrácí elasticitu a vodítka se oąoupají a mají větąí vůle. Také ti tam bude unikat víc oleje tehdy, kdyľ budeą mít olej starý, přepálený a nebo takový, který není zcela jistě vhodný pro tvůj typ motoru (např.0w40). 0w a 5w syntetiky jsou náchylnějąí a zvláątě v horkém stavu na tvorbu aerosolu -tedy mlhy(nikoliv olejových par!), který je odsáván do sání.
Já to mám také a je třeba přívodní gumové potrubí občas dotáhnout páskou - po létech provozu také stárne a vymačkává se a pak tam v místě spoje mokvá. Olej ta sviňa proleze vąude - je to jeho poslání.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Přejít na stranu  1 [2]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2163 sec,0.1723 z toho dotazů.