• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra podvozek
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
zasekla rucni brzda
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Koren
Friday 22 April 2005 - 09:56:40
Host
Zdar lidi, mam problem s ruckou. Kdyz sem ted sundaval kola a kontroloval brzdy, tak sem zijstil, ze kdyz pritahnu trochu rucku, tak se mi pravy zadni kolo toci, ale v urcitym miste se zasekne a nejde s nim hnout. Jak kdyby tam byla nejaka zarazka. Mam v zadu kotouce. Levy kolo je v pohgode a bud je zabrzdeny nebo ne. Nemel sem jeste cas bliz to zkoumat.
V zime, kdyz sem zkousel jezdit pres rucku, tak se mi vzdycky od pravyho kola ozvala docela velka rana po zatazeni brzdy. To je to jak se to seka. Ale nevim o co. Desticky, trmeny i kotouce v pohode.
Co s tim ?:-)
riwal
Friday 22 April 2005 - 10:46:01
Host
Ručka je bubnová a jelikoľ se za jízdy nepouľívá, tak zarezává a tak. Ta rána je normální jev.
riwal
Friday 22 April 2005 - 10:49:21
Host
Jo a zapoměl jsem, seřizuje se tak, ľe otočíą nábojem tak aby díra v bubnu byla nahoře - uvnitř je rohatka a tou se seřizuje odtrh paken. Povol ručku a utáhni pakny tak aľ začne kolo brzdit a pak trochu povol. Zvih páky se seřizuje u ní, zvedneą prachovku a je tam reguační matka - nastav to aby plnej záběr byl na 6-7 zubů.
Mikef
Friday 22 April 2005 - 10:53:33
Host
Teď nedávno se tady o tom psalo. Vzadu je totiľ kotoučová brzda v kombinaci s bubnovou, která funguje jako ruční brzda. Tak si myslím, jestli nemáą hryznuty právě bubnový pakny na pravým kole. Jeątě jsem to neměl rozdělaný, ale podle "Jak na to" je bubnovka schovaná jako by v kotouči (asi tam bude nějaký krycí víčko). Zkus na to mrknout a uvidíą, drľím palec....:-)
Kmochacek
Friday 22 April 2005 - 11:24:52
Host
Rikaj tomu BUBNO-KOTOUC Mel jsem to sundany a sam sem si to serizoval - nic slozityho, jen zamacknout ty pruziny kulatym dutym sroubovakem skrz diry od sroubu - je to desnej vopruz kdyz na to neni udelatko, ale jde to.
Koren
Monday 25 April 2005 - 11:32:54
Host
Dekuju vsem za prispevky, jsem z toho docela prekbvapenej. necekal sem bud¨ben dohromady s kotoucem. To je nejaka zd¨rada od opla . Hned jak bude casek, mrknu na to, sam sem zvedavej, jak to vypada.
Aspon vyzkousim svoji zrucnost
 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1250 sec,0.0996 z toho dotazů.