• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega elektrika
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
2,6 V6 - vynechali 3 válce - zapalovací rampa?
Přejít na stranu  1 [2]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
jaja
Monday 29 July 2013 - 14:19:45 Citovat
Host
Zdravím, omega 2,5v6 nechci zakládat nové vlákno tak se přidám z podobnou poruchou co se mi stala včera na D1.Měl jsem už odjeto 230km a 100km ještě zbývalo, když při předjížděni mi náhle chcípnul motor, z ničeho nic ani nebylo žádné upozornění kdyby se aspoň blikla nějaká kontrolka, ale nic. Tak jsem setrvačnosti dojel na bezpečné místo což byl kilometrovník 100,když jsem zkoušel motor nastartovat tak chytnul, ale otáčky kolísali 200-600,a pak to chcíplo, když jsem ale počkal 5min.tak jsem to natočil a běžel normálně 20vt. pak zas začal kolísat a chcípnul, jo a když jsem chtěl přidat plyn tak se to udusilo. Tak jsem zkusil povolit víčko od nádrže, že by tam třeba nebyl vzduch, stejné chování. Potom jsem sundal obě hadice od klapek a vyčistil jsem. nedával jsem tomu žádnou naději, tak zkouška a jelo to úplně normálně, ale svítila porucha, když po ujetí 5km opět to samé prostě nešel přidat plyn, tak jsem to dělal tak, že jsem jel vlastně bez motoru pak jsem to natočil rozhulákal co to šlo a opět vypnul motor a tak jsem pokračoval asi 20km tímto stylem, ještě že byla docela prázdná dálnice. Při dalším pokusu nastartování už přestala svítit kontrolka a motor makal jak měl až domu. Tak nevím čím to může byt, mám vyčištěné čerpadlo v nádrži, nový pal. filtr, nové svíčky, nikde nic neteklo z ničeho se nekouřilo tak opravdu nevím poraďte, ještě mě napadnul ten snímač u klapek , ale nevím jak se porucha projevuje ,ještě to napíchnout když svítila ta porucha ,má někdo na to přístroj v okolí VYSOČAN P9, do autorizovaného servisu ani nepáchnu to co mi kdysi provedli. TAK DÍK ZA RADY.
FastArrow
Wednesday 31 July 2013 - 01:53:05 Citovat
Host
Jo tak to tu jsi správně v tomto tématu Ta moja nastartovala jeden den a přidal jsem a motor se tvářil jakože je vše v pořádku. Takže jsem to téma měl nazvat AKTA X asi . Byl jsem ted na dovče ale s Lancií, (na Omě mám ruplé čelní sklo) takže to zítra zkusím jak jede.

Určitě bych ti řekl, abys to nejdříve napíchnul a zjistil. Těch věcí, které tam můžou být je evidentně hodně. Spíše napiš co ukázala diagnostika - pokud to máš vyřesené, tak napiš čím to bylo...

G.

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 [2]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1472 sec,0.1181 z toho dotazů.