• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: Vectra elektrika
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
Změna podsvícení
Přejít na stranu  [1] 2
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Toto téma je zamčeno
Autor Příspěvek
Papír
Friday 01 October 2004 - 11:30:56
Host
Mám VéBé 1.8 16V 85 Kw, manuální klima, malej display.
Protoľe mi vynechávají řádky na display u rádia a teď uplně zhasnul po mytí motoru display počítadla kilometrů nechám si je opravit. Kdyľ uľ budou sundavat přístrojovku, tak bych chtěl změnit barvu podsvícení na červeno. Chtěl bych vědet co je vąe k tomu potřeba. Jestli se jenom vymění ľárovky nebo i něco jinýho a kolik jich tam je, kde se dají sehnat. Chci změnit podvicení budíků + display + ventilace a pokud to půjde tak i knoflíků. Dík za radu
Praetor
Friday 01 October 2004 - 12:05:05
Host
vymenit potrebujes jenom zarovicky, ale na tohle je specialista Lib, ten si to nedavno hodil cely do modra ... Lib bude mit radost ze neni jedinej pomatenec kerej si menil barvu podsviceni
qpc1
Friday 01 October 2004 - 12:15:00
Host
no.Lib nani jedinej s modrym podsvícenim,mam to taky udělané z modrejch diod..
klubo-
Friday 01 October 2004 - 12:18:19
Host
Kdyľ jsem měl Fkovou astru tak jsem si taky měnil podsvícení displeje a taky sem vyměnil vąechny ledky v CAR300 vąechno na modro, bylo to good.
Yper
Friday 01 October 2004 - 12:53:56
Uživatel #251
Registrován: Tuesday 14 September 2004 - 10:28:45
Příspěvků: 3550
Na červeno budíky nedělej. Nedávno jsem to udělal - obarvil lihovým fixem ľárovky - kdyľ teď poránu sednu do auta, tak je vąechno rozplizlý. Daląí zádrhel je v tom, ľe ti to skryje limity na budících, které jsou také červené - prostě vąe je červené. Ta modrá LIBa je dobrá (na mne ale studená), daląí můľe být oranľová nebo ľlutá.
Vyber jakou chceą, jen ti nedoporučuji červenou.

Dodge Caliber 2.0 CRD SXT
Opel, ten má dnes už každý Sopel!!
Yamaha 1100 - Virago
Konečně pořádnej krouťák a né jako línej Opel
BMW K1200 LT - auto na dvou kolech
Lib
Friday 01 October 2004 - 13:19:58
Host
cervenou ma LarryE, ma to docela vymakly, jak rika riwal - bordel na koleckach Kazdymu dle libosti, ale je to jebacka jaxvina no, casu taky trochu veme, naka ta zrucnost bude taky potreba, ale je to peknej stromeckovej tuning (tuzing) a kdo si hraje, nezlobi
Dawe
Friday 01 October 2004 - 14:11:39
Host
Papír: Jde vąechno. Co je nejjednoduąąí je podsvícení budíku, to fakt stačí koupit rozptylky a vrazit je tam. Druhej level, pokud to nechceą mít hnusný, je podsvícení kilometrovníku a displeje TIDu. Tam jsou jiný patice neľ jaký maj ty rozptylky co se prodávaj, takľe buď tam vrazíą bodovku viz tohle coľ jsem zkouąel nejřív já no a fakt je to hnus nebo si pomůľeą jinak a do těch patic s bodovkama co uľ sis koupil a jsou hnusný, tak tam napereą rozptylkový diody. To je taky prasárna, dokonce jsem to vyfotil tady dole. No a třetí level je podsvícení tlačítek a ovládání okýnek a to radąi ani nechtěj vědět . Budu teď dodělávat jedno tlačítko, tak to chci nafotit - ne jako návod, ale jako odrazující materiál pro lidi co se do toho chtěj pouątět. Digiklimu nevím, tu nemám, já dělal modro pod topení a to byla taky docela sranda. Jo a jeątě docela easy je světlo v kabině, světlo v přihrádce a světlo v kufru. To je spíą o tom jak to vymyslet - nech si poradit od Liba, ten mi poradil dobře.
LarryE
Friday 01 October 2004 - 15:28:26
Uživatel #192
Registrován: Friday 12 March 2004 - 15:07:36
Příspěvků: 217
Mám červenou VeBe,tak jsem chtěl i červený podsvícení přístrojů.Mám červeně vąe kromě rádia.Myslim,ľe to vypadá docela dobře.Pouľil jsem Led diody po přístrojovku,malý celoskla pod km a display nastříkal transp.barvou,ikonky na tlačítkách a kolem topení a ventlace nastříkal zevnitř tim samým spreyem.Osvětlení interieru taktéľ.Mám u ručky jeątě červ.neony.Trochu je to vidět na fotkách z Mýta II.

LarryE
Chibama se človjek učý
benji
Friday 01 October 2004 - 17:15:13
Host
Tak se taky zapojím.
Já mám změněnou barvu na červenou na vąem kromě rádia (těch asi 16 diod měnit je fakt vopruz) a ovládání oken. Zvolil jsem ale jinou technologii - ľárovky nenahrazuju diodama, ale prostě je nabarvím speciální barvou na sklo a plasty. Je to moľná primitivní řeąsení, ale osvětlení je vyhovující a náklady minimální. Dokonce jsem zjistil, ľe není třeba ľárovky stříkat, stačí je natřít malým ątětečkem - v případě podsvícení ovládání topení je to prakticky jediné řeąení, kdyľ nechci to celé vyndavat z auta.
Mám to přes půl roku, barva je stabiní, relativně sytá a neloupe se.
Má to jeątě jednu výhodu, kterou jsem pouľil u světel na kapsách vąech dveří - ľárovky jsou natřené je na půlce, dozadu to svítí červeně, dopředu bíle.
NIO
Friday 01 October 2004 - 21:40:42
Host
zkusil jsem vse a zakotvil jsem na cervene. rucicky jsou z ford Focus a jsou cerveny. Pro ukazku muzu poslat foto. Larrye v mejte taky koukal. vid. modra je out. neni videt ve slunci.
Přejít na stranu  [1] 2  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.2133 sec,0.1825 z toho dotazů.