• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Vectra :: VECTRA :: vectra tuning
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
jak snížit spotřebu
Přejít na stranu  1 2 3 4 [5]
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
vrgadaa
Wednesday 12 May 2010 - 16:23:12 Citovat
Host
tot otazka jde nejde, vsechno jde, kdyz se chce-jen je to mnohohem mensi kseft. To o V6 mi plynari tvrdili taky, ze jedine sekvenci a pak jsem par lidi s nasavanou V6kou videl jezdit. Totez i o C26NE mi tvrdili v jednom lpg servise, ze to v zadnym pripade nejde, protoze sani je prilis objemny a vpredu uz je plastovy kus. Dokud jsem si na netu nenasel na ebay zepar nasavanych kousku i s fotkami-fakt je, ze ten plast vpredu se opravdu roztrhl.
...
Ale verim, ze sekvence muze uz byt dnes dobre reseni, prukopnicke pocatky, ktere jsem si vyzral, jsou uz pravdepodobne minulosti a dnesu z tu sekvenci mozna umi plynari udelat. A fakt je, ze i ceny sekvence klesli, vypocetni vykon ridicich jednotek je jinde, vstriky budou delany tak, aby sly menit po jednotlivych kusech a ne komplet. Takze asi jo do novejsiho auta to asi opravdu patri, pac rozthly plastovy sani, ci znicena vaha vzduchu za to opravdu nestoji. A tim, ze nemuzes laborovat s venturiho trubici te trapit nemusi. Zvol nejaky system, kde ti k tomu daji software a interface a budes spokojene ladit delky a casy vstriku:-)
Jiřik
Thursday 13 May 2010 - 13:12:37 Citovat
Host
Je to STAG 300+, prý nejrychlejší řídicí jednotka, dá mi tam nějakou silnou rouru z nádrže k reduktoru a reduktor prý do 250 koní. Ale i tak říkal, že mu ten motor asi dá zabrat, asi je to tím obrovským sáním a vysokými otáčkami max. krouťáku (vážně nevím jak by dělali motor z type-R). Jasně dolaďovat se bude, pro začátek mi bude stačit sériovej výkon, pak budu laborovat klasicky s odstraněním restriktoru na throttle body.
Jiřik
Tuesday 12 October 2010 - 13:50:13 Citovat
Host
Ahoj lidi, jaké máte zkušenosti se svíčkama se středovou elektrodou ze stříbra?
Dle tabulek u BRISKu tomu stačí mnohem slabší napětí k přeskoku jiskry, tzn. prakticky by to mělo mít vliv hlavně na chod zastudena a pravidelnější volnoběh. Zkoušel je někdo?

Rychlá odpověď:

 

Přejít na stranu  1 2 3 4 [5]  
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1848 sec,0.1596 z toho dotazů.