• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Poradna

Opel Club Renbau :: Poradna :: Poradna Sintra :: SINTRA :: Sintra motor
 
<< Předchozí téma | Další téma >>
sintra chlazení
Moderátoři:legionar, Prazdroj, Jerry, jirka, Wonderboys, admin
Autor Příspěvek
jerris
Saturday 10 January 2009 - 19:59:21 Citovat
Host
dobrý den, potřeboval bych poradit. zřejmě mi částečně zamrzl okruh chlazení motoru. po ujetí cca 2km z levé strany chladiče ( pohled před autem), vyfoukla pára a vytekla chladicí kapalina. Po vychladnutí motor normálně šel nastartovat a běžel (i před tím). Je v této části chladiče nějaká tlaková zátka ,která při abnormálním rozpínaní vyskočí a zabrání poškození jiných částí? a nebo mi prasknul chladič. Poradte prosím. Děkuji.
Martas
Saturday 10 January 2009 - 20:12:46 Citovat
Host
I kdyby tam nejaka takova zatka byla, nestalo by spis za to vzit nejaky svetlo a podivat se odkud ti ta voda vytekla ?
Meneator
Sunday 11 January 2009 - 00:14:21 Citovat
Host
Chladic u sintry jsem z casti videl, kdyz jsem se rochnil v motoru. Zadne tlakove zatky jsem si nevsiml. Nevidel jsem takovou zatku na chladici ani u zadneho jineho auta, co jsem kdy rozebiral. Takze bych nepocital s tim, ze tam neco takoveho najdes. Sintru mam a proto chapu ze na chladic si se nejdriv divat nechtel - je to skutecne hodne spatne pristupny. Pokud mas 2,2 dti, jako ja, urcite si na tu chladici smes davej do budoucna pozor. Na chladicim okruhu jsou veci jako treba predehrev vody. je to hlinikovy vylisek se tremi topnymi telisky. Kdyz jsem se informoval na jeho cenu, malem me ze zralyho odnaseli na nositkach
jerris
Saturday 31 January 2009 - 16:14:53 Citovat
Host
dík za rady, u zralyho jsem byl několikrát a vždy jen se zeptat. Ceny neskutečný. Mám sintru 3.0. díly,zatím jich nebylo moc kupuji na chevrolet venture, je to úplně stený,jen o 70% levnější. Např. ložisko př.kola cca 14000, venture 4500kč. Chladič mi praskl z boku ( plastová bočnice ). Ten předehřev je prosím tě kde. Dík.
Meneator
Sunday 01 February 2009 - 11:18:04 Citovat
Host
Kolik te ten chladic stal a kde si ho kupoval? Predehrev vody se nachazi za motorem, na hadici, ktera vede chladici kapalinu z hlavy do okruhu topeni. Ani nevim, jestli ty zhavicky u moji sintry fungujou. Motor se ohriva velmi dlouho.
jerris
Tuesday 10 February 2009 - 13:21:06 Citovat
Host
Chladič jsem ještě nesehnal, díly kupuji různě ,nejvíce na ebay . Mě zase strašně špatně topí topení, je to vlažnoučký a v zimě než se to rozjede tak to trvá třeba 2hod. jízdy. A ještě hodně málo fouká z ventilátoru do kabiny vzduch. Myslím, že jsou ucpané voštiny na výměníku topení, ale rozebrat to je hrůza. Nemůže to být právě tím předehřevem?.

Rychlá odpověď:

 

 
Odebírat z poradny: rss 0.92 Odebírat z poradny: rss 2.0 Odebírat z poradny: RDF

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.1626 sec,0.1308 z toho dotazů.