• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega interiér :: Re: MULTIFUNKCNI VOLANT
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Bomega
Odeslal: Thursday 19 July 2007 - 15:19:52
CAUVEC,POTREBUJU VEDET JAK SLOZITE JE VYMENIT NORMALNI VOLANT ZA VOLANT MULTIFUNKCNI,MAM OMEGU B V PLNE NALOZI AKORAT NEMA TEMPOMAT A OVLADANI RADIA NA VOLANTE A PRAVE TEN VOLANT BYCH CHTEL,MAM ORIGO RADIO NA CD.KDYBY MI TU NEKDO MOKL POPSAT VYMENU A ZDA TO VUBEC PUJDE,JO A KDYBY SE NEKOMU TEN VOLANT NEKDE VALEL TAK NABIDNETE,NEJLEPSI BY BYL S TIM DEKOREM VE DREVE ALE NENI PODMINKOU.DIKY _; ?lola
Poslední odpovědi
freez
Odeslal: Sunday 14 September 2008 - 06:49:50

No tisícihran možná , ale kroužek bude jiný a hlavně ty volanty jsou každej naprosto jinej celkově, volant z astry by v omeze asi vypadal divně.
Standa_Kadett
Odeslal: Saturday 13 September 2008 - 20:52:53

Tusite prosim nekdo, jestli je multifunkcni volant stejny na AstreG a na OmezeB, jde samozrejme hlavne o tisicihran a krouzek s plochymi vodici. Diky za odpoved.
Bomega
Odeslal: Thursday 19 July 2007 - 18:36:30

MAM 2,5 V6.MOC BYCH TEN VOLANT CHTEL.JA MAM SVUJ VOLANT JAKO NOVY,AIRBAG FUNKCNI,TAK ME NAPADA,JESTLI BY JEJ NECHTEL NEKDO VYMENIT ZA TEN MULTIFUNKCNI PLUS NAKEJ DOPLATECEK,TREBA MA NEKDO RADIO NEORIGO A TAK TO OVLADANI NEPOUZIVA?
Legend
Odeslal: Thursday 19 July 2007 - 17:59:34

Mám MV6 a taky jsem měnil volant za multifunkční. Liší se volant, airbag a kroužek airbagu. Dodělat tempomat taky není problém, koupíš levou páčku pod volant, a tzv. aktuátor, který je pod pravým podběhem a tahá lankem plyn. Visí tam připravený 10-pólový konektor.
JOB
Odeslal: Thursday 19 July 2007 - 15:31:16

Potřebuješ uplně stejnej volant ,ale s ovladačem nebo jinej ale to potom musíš vyměnit i pytel.Dále bude jinej kroužek pod volantem a kabeláž. Musíš odpojit baterii a sundat pytel,volant,pak vyměnit zmíněný kroužek i s kabelama a pak opět namontovat volant a nakonec pytel. Nepíšeš co máš za motor ale podle plný výbavy tipuju MV6. Kdyby jsi měl ropáka tak je jednoduchý dodělat i tempomat.

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0398 sec,0.0143 z toho dotazů.