• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Zafira :: ZAFIRA :: Zafira elektrika :: Re: Dálkové ovládání
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Libor
Odeslal: Thursday 02 December 2004 - 08:59:04
Prestalo fungovat dalkove ovladani - vymena baterie fakt nepomohla. Funkcnost se pomalu zhorsovala - obcas zabralo az na druhy pokus. Kontrolka na klicku blikne ale nic se nestane. Nesetkal jste se nekdo s podobnou chybkou? Kde hledat? Diky za radu.
Poslední odpovědi
Isaac
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 21:17:55

Kdyby to stacilo podrzet tri vteriny a pak pustit a ono uz by se vsechno pozaviralo, bylo by to super. Jenze ja ten cudl musim drzet tak dlouho, dokud nedojde k uplnemu zavreni vsech oken, jelikoz jakmile to pustim drive, okna se nedovrou.. A dalsim stiskem se odemkne auto, pak musim stisknout znovu a drzet aby se to dovrelo na doraz, pokud jsem to predtim neudelal..
JOB
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 21:16:55

No já měl origo a pak odešli ovladače tak jsem koupil jednotku od Jablotronu která ty okna zavřít umí ,ale má to tu nevýhodu že nemůžeš nechat auto zamčený a přitom nechat okna pootevřený.
Isaac
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 21:09:33

Mam tam originalni central, skutecne staci jen pridrzet cudl, jenze to drzeni mne moc nebavi.. Nekdy to trva i pet vterin nez se ty okna vsechna dovrou. Kdyby se dovirala automaticky bez pridrzeni bylo by to pohodlnejsi.. _;
JOB
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 17:50:00

Isaac napsal ...

A netusite nekdo ktere dratky spojit u Omegy B?


To je celkem zbytečný,jesatli máš origo centrál tak jen podržíš čudl. Nebo co tam máš za centrál ?
Isaac
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 17:27:12

A netusite nekdo ktere dratky spojit u Omegy B?
Miky
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 14:51:16

U dalkacu taky dost zlobi odletovanej drzak ty baterky....takze ocistit a priletovat a zas maka paradne..
timony
Odeslal: Friday 25 May 2007 - 13:16:19

Lidičky, někteří jste se zmínili o relé na dojezd oken za litr.. Já si tady kdysi na Renbau našel návod, jaké dva drátky spojit (mám Astru G, ale je to stejný) někde v pruhu u řidiče. Už to mám rok a funguje to skvěle. Stolo mě to dvě kačky za spojku...

Určitě se to tady dá najít, tak hledejte šmudlové... Pamatuji si, že to byl červenohnědý drát a.... ten druhý si už nepamatuji.

Kdyby někdo moooc chtěl, tak ten práh znovu rozeberu a juknu na to

Tom
Hainz
Odeslal: Tuesday 06 September 2005 - 16:10:06

Chci se teda podělit o zkušenost s opravou dálkovýho ovládání: Na vině jsou totiž převážně ony dva mikrospínače uvnitř klíče. Spekuloval jsem nad tím, jak je vyměnit za jiné, ale nenašel jsem vhodnou náhradu (výška byla jiná). A tak jsem opatrně z původních mikrospínačů oddělal takový krycí plíšek zvrchu, abych se do nich číhnul. Uvnitř je takovej malej kulatej plíšek, který by měl být prohnutý a pružit. Vlivem opotřebení ale tento plíšek časem ztratí svoji pružnost a pak mikrospínače zlobí. Koupil jsem tedy podobný mikrospínač stejné velikosti (až na tu výšku) za nějakých 10 Kč, rozebral jsem ho a zjistil jsem, že ten plíšek je úplně stejný. Tak jsem ho vyměnil, mikrospínače smontoval a od tý doby je pokoj a vše chodí OK.
Mmic
Odeslal: Monday 08 August 2005 - 09:51:32

Mám asi špatnej kontakt v dálkovým ovládání. Nakonfiguruju to, chvíli OK, ale za chvíli zas nic... Někdy se mi ani nerozsvítí ta červená nebo zelená kontrolka. V tom ovladači něco hrká, ale baterka to není. Můžu to rozdělat? Nerad bych to zničil. Respektive dá se koupit jiný, který by fungovalo s originál přijímačem. Nebo kdo mi to opraví?
Díky

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0845 sec,0.0543 z toho dotazů.