• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Astra :: ASTRA :: Astra interiér :: Re: astra H 1,7cdti r.v 2006
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
kaja
Odeslal: Thursday 19 November 2009 - 18:43:35
ahoj,zakoupil jsem nedávno astru H 2006 1,7 CDTI najeto 109 tis,údaje v servisce snad pravdivé,dovoz Lucembursko,je možné aby u takto ježdìného vozu byl celkem znatelnì ošoupaný volant a guma na spojce,máte nìkdo zkušenosti s životností tìchto prvkù,

díky kája
Poslední odpovědi
Martas
Odeslal: Sunday 22 November 2009 - 19:57:44

Vyslovene svepomoci bez vybaveni to nejde urcite a opravdu jistotu (ale pouze tu ze to nactes) budes mit v autorizaku protoze ne kazda diagnostika kterou ma kde kdo doma to bude umet.

Ale i tak bych si velke nadeje nedelal vetsina aut co se tu prodava je dotazenejch zvenku a tam to stoci oboje (jestli se nepletu v Nemecku je stoceni kilometru trestny cin tak proc nechavat nejake stopy).
kaja
Odeslal: Sunday 22 November 2009 - 16:50:36

chlapi to je super že se daj km vyčíst z ECU,ale vůbec nevím co to je a jestli to lze svépomocí nebo k dealerovi.Děkan. _; návod jak na to, by pomohl.
RRAAFF
Odeslal: Sunday 22 November 2009 - 11:22:25

Teplota chladící kapaliny a jiný informace se dají zjistit na palubním počítači, ovšem nevím, zda k tomu není potřebná aktivace v servisu, ale asi ne.

tady je návod jak na to od člena autorevue gomes, který má Astru GTC.

Cize Pani, skyte menu BC sa da vyvolat, stlacenim a drzanim tlacitka SETTINGS po dobu 5-6 sek. az kym sa neozve zvukovy signal- Beep( treba mat zapnute radio) a nasledne stacat tlacitko BC a zacnu sa zobrazot stranky skyteho menu- tam najdeme aj teplotu chladiacej kvapaliny, pocet km, priemernu rychlost atd. Funguje to s GID; BID;CID+ palubny pocitat. PS este som to neskusal... ale zajtra si na to posvietim

Odkaz
Odkaz
Odkaz
...

Ukazuje to pak i teploty různých čidel apod.
freez
Odeslal: Sunday 22 November 2009 - 11:04:13

Ukazatel teploty tam ani nenajdeš, má to už jenom kontrolku. Filtr pevných částic si nejsem jistej jestli tahle 2006 bude mít ale asi jo, i když by to chtělo přesnej kod motoru. Stav km se u Aster H dá vyčíst z ECU a většina normálních stáčečů tachometrů tohle neumí obejít a stočí jenom budíky.
Legend
Odeslal: Sunday 22 November 2009 - 00:26:26

Při nějakých 100tis km by už mohlo být znát mírné opotřebení, pokud se s autem jezdilo kratší vzdálenosti po městě. Ono to v Lucembursku asi ani jinak nejde, než jezdit krátké vzdálenosti, když má celé nějakých 30km _; pokud ovšem nejezdil do zahraničí... Dá se vyčíst km ještě z ECU, zpravidla se to o několik km liší, jak bylo výše uvedeno, stačí na to diag. kabel, který se dá běžně koupit např. OP-COM, ale když upravuje km někdo, kdo se v tom víc vyzná, tak je upraví i v ECU.
kaja
Odeslal: Saturday 21 November 2009 - 22:43:23

příští týden se taky chystám na diagnostiku tak jsem zvědav co na to počítač taky jsem si až dnes všiml že mi tak nějak na palubce chybí ukazatel teploty motoru __; nebo ho najdu v palubním počítači?a má astra H filtr pevných částic(cat euro 3)
díky za pomoc
marty
Odeslal: Saturday 21 November 2009 - 14:49:16

V srpnu jsem koupil vectru c 2005 1.9 taky 109tis.a když mi v oplu programovali denní světla tak koukl na stav tacho v řídící jednotce a lišil se jenom o asi 50 km.Stav volantu mi taky přišel na více km,ale v oplu říkali že to odpovídá.
kaja
Odeslal: Thursday 19 November 2009 - 20:49:36

díky že se mnou ztácíš čas,já jsem hroznej puntičkář,všechno furt zkoumám,na diagnostiku se dá napíchnout jen u dealer opel nebo u toho kdo má koupenou verzi,?a ještě prosím poraď zda se dá někde obšít volant novou kůží a bez demontáže volantu __;
mates
Odeslal: Thursday 19 November 2009 - 19:59:12

Stačí, aby to měla před tebou baba...prstýnky na rukách dokážou divy. A ta spojka...no byla to baba, ne? Teď jde o to, co je lepší...auto se stočenejma km z 300tis nebo ženská. Každopádně bych to nechal píchnout na diagnostiku a hned budeš vědět, kolik to má najeto

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0690 sec,0.0227 z toho dotazů.