• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega interiér :: Re: bursikovne
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
vrgadaa
Odeslal: Wednesday 10 June 2009 - 20:45:06
konecne mi dorazil technicak na muj novy nadherny dualram
Odkaz
...
bohuzel jeste ve tvaru komunisticke bile knizecky a podle toho dementa bursika je to auto s poplatkem za prepis 10000 Kc, protoze nei uvedena emisni tridy, pritom ma euro dvojku, Co s tim? Resil uz to tady nekdo?
Poslední odpovědi
vrgadaa
Odeslal: Saturday 20 June 2009 - 08:30:13

dik, zkusim sehnat firmu s tim isceonem. Momentalne ale musim poresit vodni pumpu a lambda sondu+nejka drobnosti na podvozku:-(
RRAAFF
Odeslal: Saturday 20 June 2009 - 07:59:27

To je divný s tou klimou, máme doma Citroen XM rok 1991, jež používal taky starý tip chladiva R12. Čili se nemůže použít "nové" R134a.
Avšak prý je možné použít (a taky jsme ho kdysi použili a chladilo to dobře) náhradu R12 plyn Isceon (přesně snad Isceon 49) aniž by se dělali nějaký úpravy kompresoru..
Odkaz ( do 2010 má být však zakázán)


Odkaz (druhý řádek) - náhrada R12 (R22)
Robas
Odeslal: Friday 19 June 2009 - 23:10:41

No už je to dost dlouho, mám v mobilu dvě čísla na klimaře a nevím kterej to je a jestli to vůbec některej z nich je __; . Tenhle sídlil přímo před vjezdem do spalovny vlevo od brány.
Mám tyhle dvě čísla, tak zkus kterej to je.
776 121120 Marek
777 650603 Bezejmenný
vrgadaa
Odeslal: Friday 19 June 2009 - 22:26:28

uz to resim v jinym vlakne, ale nejaky kontak na chladare, by nebyl?
Robas
Odeslal: Friday 19 June 2009 - 16:37:22

Klima u OA , no dávala se tam ještě stará neekologická náplň a tu současnou, kterou se plní klimy by snad neudrželo těsnění klimakompresoru. Tenkrát mi nabízel klimař v Julcu výměnu všech těsnění a pak to prej jde naplnit
vrgadaa
Odeslal: Thursday 18 June 2009 - 15:49:42

ted mam 2 acka, takze doufam, zenajkou dobu nebudu nic kupovat.
mnohem vetsi problem nez Bursik-clovek to stejne nakonec pricte k porizovaci cene (loni by nebyl bursik ale byla by vetsi cena auta, takze spise nez ja to odnesl prodavajici) je zanik yckovych omeg. Na vrakalech uz nic neni. Jo a taky nemohu naplnit klimu, hadejte proc?
JardaB
Odeslal: Thursday 18 June 2009 - 10:41:47

A ted si jeste vemte, co ekokurvitek nova auta maji a jak je to s celkovou zivotnosti. Opravdu je u nas asi rozpor mezi platy a cenou aut - az si koupim new car rozumneho typu za 4 platy, nebudu se valet cele dny pod Omegou. Ale nejak rozumne reseni nevidim. Zase mam i jine priority, nez vsechny prachy cpat na splatky nejake nove pastiky. Ale Insignia za polovicni cenu, jak vcera tiskem probehlo, to uz bude vyzva Bohuzel se obavam, ze s tim vybavenim to bude vic v servisu nez na silnici za nejaky rok...
Martas
Odeslal: Thursday 18 June 2009 - 09:09:55

No to ale kazdej mluvime o necem jinym, zamerne jsem napsal ze kupni sila obyvatelstva je vec jina ....

To ze se to jmenuje rekneme Ekologicka dan je zpusobeno tim, ze se tato stanovuje podle emisi, byt se norma od normy zas tolik nelisi (i kdyz kazdej gram je v celosvetovym meritku znat). Urcite se najdou dalsi kriteria podle kterych by se dalo hodnotit "stari" aut a tim treba omezovat jejich prodej (v nasem pripade zejmena dovoz v zahranici neprovozovatelnych aut), ale to muze dopadnout stejne jako s povinym rucenim, kdy se toto stanovuje podle obsahu bez ohledu na cenu auta nebo jakou skodu muze potencialne zpusobit ...

No a resit proc emise u nafty jsou xkrat jine snad ani nema cenu tresit, to by auta na naftu nejezdili.

mates
Odeslal: Thursday 18 June 2009 - 08:59:49

Marťas: já si myslím, že je to hlavně o kupní síle obyvatel. Já mít plat o pár tisíc vyšší, tak točím nový (nebo spíše decentně jetý) auta na leasing (nebo úvěr) a bursíkovné neřeším. Takhle budu jezdit Omegou, dokud to půjde a tím pádem znečišťovat ovzduší. Takže se to jaksi u mě míjí účinkem. Prostě kdyby lidi měli víc peněz, ty starý vraky by začly mizet. I když víc peněz...oni jich lidi mají hafo, ale pak je tu otázka priorit: hypermarkety, žrádlo, chlast...a nebo splátky na káru?
Ale třeba se pletu....

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0503 sec,0.0189 z toho dotazů.