• Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau
  • Opel club renbau

Fórum

Opel Club Renbau :: Vlákna :: Poradna Omega :: OMEGA :: Omega interiér :: Re: Co místo displeje?
Vaše jméno:
Odpověď:


Témata příspěvků
Martin
Odeslal: Tuesday 05 May 2009 - 20:37:16
Cau, poslal jsem pred mesicem displej na opravu, ale dnes mi bylo sdeleno, ze displej nelze opravit. Jeste se pokusim opravit ho sam, ale pochybuju, ze se mi to povede.

Nema nekdo nejaky tip, cim zaplnit diru po displeji? Je to dira velka priblizne 11 cm. Premyslel jsem dat tam nejaky pekny barevny displej a pripojit ho k dvd autoradiu, bohuzel jsem zadny takovy na netu nenasel.

A jeste - da se nejak vyndany displej pripojit ke zdroji a rozsvitit vsechny body, abych videl, ktere nesviti?

Diky za vsechny nazory a tipy. Martin.
Poslední odpovědi
Leon
Odeslal: Wednesday 06 May 2009 - 19:03:26

Ten displej nechám za 1000,- + poštovné,nebo ho vezmu na letní sraz OCR.Záleží na tobě.Pokud budeš chtít,mohu ho nafotit o tomto výkendu... :_:n
Csala
Odeslal: Wednesday 06 May 2009 - 18:46:50

JOB napsal ...

Jinak nevím jestli se ti to vyplatí nebo né ale jezdit autem vyšší střední třídy s dírou v palubce nebo to něčí ohavným zalátat je hrozná představa.

Omega je auto luxusné _;
Vyššia stredná trieda je Vectra.
Nižšia stredná trieda je Astra.
Takto som to našiel v jednom motoristickom časopise
A ešte, jak som detailne obzeral tú Insigniu, tak na Omegu sa doťahuje len v tej najvyššej výbave !_;
Leon
Odeslal: Wednesday 06 May 2009 - 18:00:46

Jerry:omlouvám se,ale vždycky je to kvapík ,ale jak pojedu kolem zastavím se _; . Krom toho jsem koupil celou omegu na díly,sice naftovou,ale interiér se hodí a nějaké drobnosti taky.Jinak displej ještě mám,můžu ho i nafotit .
Jerry
Odeslal: Wednesday 06 May 2009 - 10:51:43

Leon napsal ...

Nedávno jsem se zastavil u p.Pulpána v Dašicích u Prdubic a ten má nějakého známého,který to taky dokáže přeprogramovat.Nicméně je to pán,který má vrakoviště na omegy
_;


Leon proboha kde se tu bereš. Pulpán je můj dvorní dodavatel náhr. dílů. _; !!(a)
A nestaví se ! :_:n
Michal
Odeslal: Wednesday 06 May 2009 - 09:28:41

Mám tam hozenej teploměr upravil jsem to a vypadá to docela dobře modře podsvícené stál 250 Kč v heprnově,ale byla s tím docela jebacka kdyztak vyfotim.
Martas
Odeslal: Wednesday 06 May 2009 - 06:08:30

Anonymní napsal ...

To je jasny, ze tam nechci mit diru, proto jsem zakladal toto vlakno


A kdybys predtim prohledal poradnu tak bys ho nemusel zakladat vubec.

Kde, ale i jak opravit display je tu popsano mockrat, kody k jednotlivym motorum i to, ze ti to na pockani a pri dobrem rozmaru mechanika i zadarmo naprogramuje kazdej autorizak
taky .... Na to aby se na chvilku rozsvitily vsechny segmenty ho myslim staci pripojit na napajeni (na vrakovistich to tak vzdycky delaji a i jich dost kolem 1000 mivaji)

No a jestli ti primarne slo o to co tam nacpat jinyho tak jsi to napsal nesrozumitelne a moc se neda pochopit co vubec chces.

Takze uplne zbytecny 2 stranky vlakna kde mas neco co tu je popsano uz X krat a nakonec se dozvime ze si chtel vlastne neco malicko jinyho ...


Ach jo.
Anonymní
Odeslal: Tuesday 05 May 2009 - 23:03:47

To je jasny, ze tam nechci mit diru, proto jsem zakladal toto vlakno, jestli by se neozval nekdo, komu se tam podarilo nacpat napr. barevny displej, ktery by se hodil do auta vyssi stredni tridy v dnesni dobe. Pokud najdu zachovaly origo displej, ktery mi tam bude sedet a pujde opravit, asi to jeste zkusim, bohuzel uz s nimi mam spatny zkusenosti..
JOB
Odeslal: Tuesday 05 May 2009 - 22:51:12

Anonymní napsal ...

mel by to byt X20SE v manualu. Kolik bys za ten displej chtel? mam takovy pocit, ze se mi to nevyplati, zvlast jestli by se to muselo nejak preprogramovavat a jeste by to ukozovalo nepresne, jak rika Legend..


Ukazovat nepřesně to bude pouze pokud to nenecháš přeprogramovat.Jinak nevím jestli se ti to vyplatí nebo né ale jezdit autem vyšší střední třídy s dírou v palubce nebo to něčí ohavným zalátat je hrozná představa.
Anonymní
Odeslal: Tuesday 05 May 2009 - 22:43:41

mel by to byt X20SE v manualu. Kolik bys za ten displej chtel? mam takovy pocit, ze se mi to nevyplati, zvlast jestli by se to muselo nejak preprogramovavat a jeste by to ukozovalo nepresne, jak rika Legend..

Add to Google Pridej na Seznam
TOPlist Seznam S-Rank CZIN.eu PageRank Alexa Rank JyxoRank 

Vygenerováno za:0.0574 sec,0.0184 z toho dotazů.